bhv zuid holland

BHV Zuid Holland / klantenwaardering 89 / NIBHV gecertificeerd.
Uniek BHV trainingscentrum met vele realistische oefen mogelijkheden. Ongedwongen prettige sfeer met instructeurs uit de 112 praktijk. Een echte aanrader.
BHV cursus Zuid-Holland In Rotterdam.
U kunt zich inschrijven doormiddel van het aanvragen van een inschrijfkaart of mail uw gegevens door aan info@bhv-cursus.nl. Bhv cursus in een hele dag op uw bedrijf. Cursus bhv of herhaling bhv in 1 dag op uw bedrijf. Zoals u reeds vernomen hebt is iedere ondernemer persoonlijk verantwoordelijk voor de bedrijfshulpverlening in zijn bedrijf. Daarnaast dient men één of meer werknemers aan te wijzen die de bedrijfshulpverlening op zich neemt. Dit alles staat omschreven in artikel 23 van de Arbo-wet. Onderstaande prijzen gelden op een door u te bepalen datum en plaats dus op lokatie. Verkorte basiscursus Bedrijfshulpverlening 1 dag. Herhaling cursus Bedrijfshulpverlening 1 dag.
Bhv Zuid Holland DUTCH BEDRIJF.
Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Bhv Zuid Holland in Wateringen. Dit bevat de adres de contact persoon en de contact gegevens zowel de email adres en de website. De Hoornbloem 31 Wateringen Zuid-Holland 2291GV. Voor de aankomst met de auto naar Bhv Zuid Holland kunt u via mijn route een route beschrijving van uw start punt naar De Hoornbloem in Wateringen laten berekenen en tonen. mijn route grotere kaart weergeven.
BHV Zuid-Holland YouTube.
The next video is starting stop. Subscribe Subscribed Unsubscribe 149. 850 views 4 years ago. BHV Zuid-Holland onderscheidt zich van andere opleidingscentra voor Bedrijfshulpverlening. Wij zijn net even anders.
BHV Zuid-Holland Watersportrecreatie.
Welkom bij BHV Zuid Holland. Wij bieden u een gevarieerd aanbod van opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening AED EHBO ploegleider en meer. Onze kwalitatief hoogwaardige BHV lessenvoldoen aan alle normen die voor de cursisten van belang zijn en worden gegeven door bevoegde en gecertificeerde zeer ervaren instructeurs welke werkzaam zijn bij de actieve Ambulance of Brandweer dienst.De doelstellingvan onzetraining is om deze zo dicht mogelijk te laten aansluiten bij uw organisatie.
31 70 324 8003 BHV Zuid Holland Klantenservice.
31 70 324 8003. Is de informatie niet actueel? Help ons om te informatie bij te werken op de pagina bewerken! Uw beoordeling voor BHV Zuid Holland klantenservice. Wat anderen BHV Zuid Holland Klantenservice. Beoordeling 0 Totaal 0 stemmen. Over ons Voeg toe Contact Landen FAQ Werken bij ons. Bij Contactklantenservice.nl kunt u informtie vinden voor klanteservies van verschillende bedrijven. U kunt ook klantenservices beoordelen en commentaar achterlaten. Alle bedrijven kunnen zo feedback krijgen en voor hun klanten zorgen.
BHV Zuid-Holland BHV cursus in 1 dag 101BHV.nl.
101BHV.nl maakt alleen gebruik van de beste instructeurs. De instructeurs zijn gecertificeerd namens NIBHV Oranje Kruis en Nederlandse Reanimatie Raad. BHV certificaat en BHV pasje. Na het volgen van de BHV cursus ontvang je een BHV certificaat en BHV pasje. De BHV certificaat en BHV pasje is 1 jaar geldig en kun je verlengen door het volgen van een BHV herhaling. De kosten voor een BHV basis of BHV herhaling is inclusief gebruik van oefenmaterialen dagarrangement koffie/thee/fris/water en lunch BHV certificaat BHV pasje en een BHV boek. Boek nu en betaal achteraf. Het is mogelijk om de BHV cursus via iDeal vooraf of achteraf te betalen. Tevreden klanten Meer dan 1.500 tevreden klanten. Beste Opleider van Nederland 2015.
BHV Zuid-Holland Over Google.
Beoordelingen BHV Zuid-Holland.
Ruimte voor interactie 8. Datum 29 maart en 7 april. Zeer prettige instructeur waarbij ruimte was voor praktijk en toepassen. Fijn dat BHV Zuid Holland invullingen geven aan de wens om het voor ons team die ambulant werkt een op maat gemaakte training te bieden. Opleiding gevolgd EHBO/ Reanimatie/ AED. Totaal oordeel cursus 9. Totaal oordeel docent 9. Aansluiting met praktijk 9. Ruimte voor interactie 9. goede cursus veel bij geleerd. Totaal oordeel cursus 9.
BHV cursus Zeeland en Zuid-Holland Becare.
018 789 21 77. BHV cursussen Zeeland en Zuid-Holland. Zeer duidelijke BHV training kleine blusmiddelen TBP Electronics. Waarom een BHV cursus volgen bij Becare? Elk bedrijf is verplicht om een aantal BHVers bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. BeCare biedt een breed spectrum aan toegespitste BHV cursussen en modules en is tevens gespecialiseerd in het geven van een BHV-cursus op maat. Dankzij ruim twintig jaar praktijkervaring weten onze instructeurs uw werknemers vertrouwen bij te brengen om zélf op te treden bij calamiteiten.
BHV Zuid Holland Peper Brandveiligheidstrainingen.
Peper brandveiligheidstrainingen biedt de perfecte oplossing een betaalbare BHV cursus in Zuid-Holland voor het opleiden van goede BHV'ers. Voor medewerkers zonder BHV certificaat. Voor medewerkers met een BHV certificaat. Een BHV'er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Het is wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHVer binnen uw bedrijf aanwezig te zijn. De BHV herhaling cursus is voor medewerkers die hun BHV certificaat moeten verlengen. Met een BHV herhaling houdt u uw kennis up-to-date.

Contacteer ons

Zoeken naar bhv zuid holland