films op ipad zetten

Movie Player 3 in de App Store.
Films overzetten via iTunes, Dropbox, Wifi of direct van het internet downloaden op je iPhone, iPad of iPod Touch. Films afspelen uit je Dropbox. Movie Player speelt zelfs videos af uit e-mailbijlagen, je webbrowser en vele andere apps. Sorteer je films en deel ze op in mappen.
Een film op je iPad zetten wikiHow.
Gratis films bekijken op de iPad. Een iPad inschakelen. Foto's' in een andere volgorde zetten in een fotoalbum op een iPad. Audio aantekeningen op een iPad opnemen. In andere talen.: English: Add a Movie to Your iPad, Español: agregarle una película al iPad, Italiano: Aggiungere un Film al tuo iPad, Português: Adicionar um Filme em seu iPad, Deutsch: Einem iPad ein Video hinzufügen, Français: ajouter un film sur votre iPad, iPad, iPad, Bahasa Indonesia: Menambahkan Film ke iPad, iPad, iPad, Ting Vit: Thêm phim vào iPad.
Hoe Video Overzetten naar iPad zonder iTunes dr.fone.
Is er een manier om films op je iPad te zetten zonder iTunes? Ik bewaar alle films op een aparte computer en ik wil ze graag op iPad zetten zonder ze op de hoofdcomputer te zetten waarmee mijn iPad is gesynchroniseerd.
Stappenplan: films en series op je iPad zetten en afspelen. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Het overzetten van ondertitels naar je iPad werkt hetzelfde als het overzetten van de films waar ze bij horen. Alternatieve apps om films over te zetten. Naast PlayerXtreme zijn er nog meer apps voor iOS waarmee je eenvoudig films op je iPad zet en afspeelt.
How To: video's' van je computer op je iPad zetten met en zonder iTunes TabletGuide.nl.
Videos op je iPad zetten via iTunes via synchronisatie. Voer deze methode van het kopiëren van films van je computer naar je iPad uit wanneer je de iPad via USB kunt verbinden met een pc Windows of Mac en de iPad kunt synchroniseren met iTunes op deze pc.
Zo krijg je de inhoud van cd's' en dvd's' op je iPad Apple ComputerTotaal.
Je hebt er wel even wat werk aan, maar het is wel degelijk mogelijk om films vanaf dvd en muziek vanaf cd op je iPad te zetten! Je kunt de wereld aan films downloaden in de iTunes Store, maar wat als je die allemaal al op dvd hebt gekocht?
Filmpjes op je iPhone zetten doe je zo WANT.
Het is handig dat je filmpjes op je iPhone, iPad of iPod kan zetten, of het nou om volledige films of om je eigen opnames gaat? In dit artikel leggen wij uit hoe filmpjes op je iPhone zetten werkt. Filmpjes op je iPhone zetten via iTunes bibliotheek.
iCulture forum iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS.
iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum. Berichten van vandaag. Zoeken in forums. Discussies tonen Berichten tonen. Zoeken op label. Wiki Begrippen Page. Ga naar pagina. Zo te merken heb je het naar je zin op het iCulture forum, maar heb je nog geen account aangemaakt.
zelf gemaakte video op ipad zetten zonder itunes Kassa.
is het mogelijk om een zelf gemaakte video op de ipad te zetten buiten iTunes om? We hebben geprobeerd de video via email op de ipad te zetten maar hij vraagt niet of ik het op wil slaan of wil downloaden.
Hoe u zonder iTunes films naar iPad overzet.
Als u ongewenste films wilt verwijderen om ruimte vrij te maken of iPad films naar andere toestellen wil overzetten voor een backup, kann deze telefoon manager dato ok. Bovendien kunt u Apowersoft Phone Manager gebruiken voor het beheren, bekijken, herstellen, en backups maken van uw tablet of mobiele data op uw computer, waaronder, maar niet beperkt tot, liedjes, videos, fotos, berichten, contacten, apps, favorieten, gespreksbestanden en achtegronden. Het laat u met een enkele klik uw ipad beheren. Dit programma is daarom een goede oplossing voor het kopiëren van films naar uw iPad zonder iTunes. iTunes makkelijk gebruik voor het toevoegen van films aan iPad. iTunes is een alternatief voor iOS gebruikers voor het overzetten van verschillende films, maar het proces voor het overzetten van films naar iPad kan nogal complex zijn. Voordat u iTunes kunt gebruiken om deze met uw iPad te synchroniseren, dient u ze eerst in een door iTunes goedgekeurd formaat om te zetten om ze zo naar uw iTunes bibliotheek te importeren.
Video's' op je iPad zetten hoe doe je dat?
Dit betekent dat de films nu offline te bekijken zijn, want ze staan op de iPad. Dit is het zelfde zoals je muziek op je iPad zet. Als je het er weer af wil halen werkt dat op deze zelfde manier als muziek. Dit kan je dus via iTunes doen of handmatig deleten op de iPad zelf. Als u nog vragen heeft stel ze hier onder. Labels: iPad tips, itunes, video op de iPad zetten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor films op ipad zetten