films op ipad zetten

Films en muziek van je computer op je iPad of iPhone zetten zonder iTunes Techmania.nl.
Home Apps Films en muziek van je computer op je iPad of iPhone zetten. Films en muziek van je computer op je iPad of iPhone zetten zonder iTunes. 24 november 2014. Het overzetten van je video en audio bestanden naar je iPhone, iPad of iPod touch is altijd al een mooie en eenvoudige zaak geweest, maar hiervoor moet de bestandstype in kwestie wel ondersteund worden door je iOS-apparaat.
Eigen filmcollectie bekijken op iPhone en iPad: dit zijn de beste apps.
Je zou bijvoorbeeld met software zoals HandBrake een dvd of andere film kunnen converteren en vervolgens op je iPad zetten. Je sleept de film vanuit de Finder naar iTunes en synchroniseert vervolgens je iPhone of iPad met iTunes. Een andere manier is om films via iTunes aan te schaffen of te huren, waarna je de film op je iPhone of iPad meeneemt.
iTip: Stream 1080p films naar je iPad met Air Playit iCreate Magazine.
Home / Workshops / Software / iTip: Stream 1080p films naar je iPad met Air Playit. Videootjes op je iPad of iPhone kijken is en blijft een gedoe. Dat komt voornamelijk door de beperkingen van de ingebouwde app Videos, die lang niet alle gangbare formaten afspeelt. Om je mkv-bestanden af te spelen kun je het beter zoeken bij spelers als GPlayer, Its Playing en het inmiddels uit de App Store verwijderde VLC Player. Maar het kan allemaal nog een stukje makkelijker, en vooral: voordeliger. De gratis app Air Playit laat je videos in alle belangrijke formaten streamen vanaf je computer, via een wifi-verbinding. Je hoeft de bestanden dus nooit op je iDevice te zetten.
Bestanden overzetten van tablet naar computer Paradigit.
U gebruikt hem uiteraard voor het synchroniseren van de muziek en filmbibliotheek. In iTunes kunt u muziek en films kopen en downloaden, waarna ze na het aansluiten van uw mobiele device, daarheen worden gekopieerd. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld tekstdocumenten, presentaties en spreadsheets te delen tussen apparaten. Dit betreft wel alleen bestanden die ondersteund worden door iOS zelf of door apps. Als de app die op uw iPad staat ondersteuning biedt voor File Sharing, dan kunt u via iTunes de bestanden die bij deze app horen van uw computer naar uw tablet kopiëren.
Video kijken op je iPad met VLC Apple Coach.
Typ het adres naar de film in bijvoorbeeld http//example.org/video.mp4: en de video wordt zo gedownload in VLC om offline te bekijken. Tip voor Apple Helden: je kunt zo de videos van Apple Helden offline bekijken op je iPad! Videos die je op deze manier download komen in het overzicht te staan, net als andere films. Een netwerkstream openen in VLC. Wil je de video niet downloaden, maar direct streamen? Vul het adres zoals http//example.org/video.mp4: dan in bij Netwerkstream" openen. Op deze manier kun je direct kijken, maar verbruik je wel data en kun je niet offline kijken. De video wordt dan ook niet toegevoegd aan je videobibliotheek. Videos in VLC zetten via Dropbox.
Bestanden en muziek op de iPad krijgen.
Hier vind je alle onderdelen die zich op je toestel bevinden: algemene informatie, Apps, Beltonen, Muziek, Films, Tv-programma's, Boeken, Foto's. Als het venster te klein is, rek je het even uit. Dan verschijnen er mogelijk nog extra items op de witte balk. Het eerste wat je ziet na het drukken op de knop is een pagina met alle informatie over jouw toestel. Je kan je toestel updaten naar de laatste software. Hier staat ook een knop om een reservekopie te maken van jouw toestel. Als je jouw toestel regelmatig aan de computer aansluit, is dat altijd een betere optie dan een reservekopie via iCloud te maken. Muziek naar je toestel verplaatsen. Muziek uitwisselen tussen de computer en je iPad is mogelijk onder het onderdeel Muziek dat in de witte balk te vinden is.
Beste service, vertrouwd dichtbij. Expert.nl.
Expert: vertrouwd dichtbij. Expert is in 2018 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen in de Elektronica branche van Nederland; iets waar we natuurlijk supertrots op zijn! Al jaren is Expert dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland.
Stappenplan: films en series op je iPad zetten en afspelen. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Je kunt met PlayerXtreme ook het wifi-netwerk gebruiken om je films op je iPad te zetten, zodat je iTunes helemaal niet meer nodig hebt. Zorg er dan voor dat je iPad op hetzelfde netwerk zit als je pc waarop je films staan.
7 handige manieren om video's' op je iPad te zetten Webwereld.
7 handige manieren om video's' op je iPad te zetten. Het is niet altijd even makkelijk om je favoriete video's' op je iOS-apparaat te plaatsen. Wij zien regelmatig klachten voorbij komen van gebruikers die het niet voor elkaar krijgen of alleen beeld of geluid hebben. Wij laten je zien hoe je deze problemen tackelt. Tips en tools. 18 januari 2018. Het lijkt zo makkelijk, films en tv-shows kopiëren naar je iPhone en iPad zodat je onderweg wat te kijken hebt.
KijkBijMij snelle levering direct in-app persoonlijk advies veilig en makkelijk betalen.
Betalen is zo gepiept door het stappenplan op je scherm te volgen. Wanneer de betaling is gelukt ontvang je een mail met de bevestiging van je order. Zodra je order is verzonden ontvang je een mail met de track trace code.
Nedgame gameshop: videogames kopen ook tweedehands games!
Anime Merchandise Boeken Films Game Merchandise Movie Merchandise Pre-Paid Cards Sjaals en Dassen Soundtracks UMD Video. Games Accessoires Merchandise Spelcomputers. Alle aanbiedingen Artikelen tot 10, Artikelen tot 20, Artikelen tot 30., MEGA OPRUIMING Bekijk ze snel op de aanbiedingen pagina.

Contacteer ons

Resultaten voor films op ipad zetten