workshop cursus

Workshop/Cursus Welkom bij Kunstburg, Doesburg.
Deze workshop heeft als doel om u een introductie te geven / uw kennis te vermeerderen op de vrije en meer expressieve manier die mogelijk is bij het schilderen met paletmessen. De kosten per workshop bedragen 39.95 Dit is inclusief alle materialen en koffie/thee en versnaperingen.
Fotografie Cursus Amsterdam 1-daagse workshop.
Bij deze fotografie cursus in Amsterdam leer je ook over veel gebruikte functies die in de camera zitten en ga je aan de slag met compositie. Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. Fotocursus Amsterdam Eendaagse workshop. Deze basiscursus fotografie wordt gegeven door de professionele fotograaf Jan Knol.
Cursussen, workshops, bedrijfsuitjes, lessen en optredens Wageningen, Overzicht van cursussen, workshops, bedrijfsuitjes, optredens en lessen in de regio Wageningen.
Passie en Talent workshops in Klooster, open inschrijving 2017. Voorstelling Reis rond de wereld. Workshop Presenteren beeldend vertellen. Workshops Presenteren beeldend vertellen, open inschrijving 2017. Ruimte voor cursussen. Ruimte voor jouw Body Mind Workshop. Ruimte voor schildergroepen. THUIS: Ruimte voor jouw cursus of workshop.
Cursussen en workshops UBA Universiteit van Amsterdam.
De workshop Wetenschappelijke bronnen vinden en de introductiecursus RefWorks kunnen in een collegereeks worden ingebed. Zorg jij voor een computerzaal met beamer, wij zorgen voor een deskundige docent. In overleg kunnen de oefeningen die deel uitmaken van de cursus of workshop op een vakgebied naar keuze worden afgestemd.
Fotografie Cursus Breda 1-daagse workshop.
Tijdens de fotografie cursus leer je met effectief cursusmateriaal en diverse opdrachten hoe je de camera optimaal kan gebruiken in de meest uiteenlopende situaties. Na de cursus heb jij de automatische stand niet meer nodig en weet jij wat diafragma, sluitertijd en ISO-waarde is. Ook leer je wat de functies zijn van de knoppen op de boven en achterkant van de camera en ga je aan de slag met compositie. Fotocursus Breda Eendaagse workshop.
Alle cursussen en workshops in Nederland Cursussen-en-Workshops.nl.
Visagie cursus basis make-up. Makeupboost Beauty Workshops. Gedurende deze intensieve 2-daagse cursus krijg je alle makeup-facetten aangeboden om kennis te maken met visagie en wordt de basis gelegd voor het professioneel opmaken. Een compacte cur. 27 maart 2018. Workshop vrolijke" dieren" schilderen.
Cursussen Loket.nl Nirpa gecertificeerd.
Wij verzorgen Permanente Educatie voor eigen werknemers en voor werknemers van accountants en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Al onze cursussen zijn gecertificeerd voor PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting NIRPA. Zo werken wij actief aan de hoge kwaliteit van onze applicatie en dragen wij bij aan goed opgeleide professionals. 30 maart 2016. Inrichting en beheer Loket.nl. Cursus zit vol / Meer informatie.
Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
U gaat leren goed om u heen te kijken naar de meest alledaagse dingen, en maakt in de loop van de cursus een persoonlijk beeldverhaal. Cursus Fotografie: Stillevens. Van bloemstuk tot pronkstuk: maak je eigen gefotografeerde stilleven. U leert in deze workshop op welke aspecten u moet letten om een goed, bijzonder of mooi portret te maken.
Fotografie cursussen en Foto workshops.
Fotografie Cursus in Eindhoven. In deze foto cursus ga je aan de slag met jouw eigen camera. Je ontdekt de verschillende standen van je camera en hoe je sluitertijd, diafragma en ISO in praktijk kunt toepassen om top foto's' te maken. EUR 299, 299. Workshop Fotografie Eindhoven.
Het verschil tussen workshop, presentatie, training, cursus en masterclass? H4 Training Advies Organisatie.
Pitch workshop Gelderland valoriseert Pitch workshop Afgelopen donderdag heb ik een Pitch workshop gegeven. Leer de kracht van intern netwerken voor medewerkers Leer de kracht van intern netwerken voor medewerkers Netwerken is alleen. Netwerken en Acquisitie FNV Zelfstandigen workshop Netwerken en Acquisitie workshops Aankondiging In samenwerking met de belangenvereniging. cursus masterclass presentatie training workshop Post navigation.
Groene Hart Creatief Creatieve workshops cursussen in het Groene Hart.
13.30 uur: Workshop edelsmeden bij Uniek Sieraad. 19.00 uur: Workshop edelsmeden bij Uniek Sieraad. 09.30 uur: Workshop edelsmeden bij Uniek Sieraad. 19.00 uur: cursus Keramiek bij Kiek Keramiek. 09.30 uur: cursus Keramiek bij Kiek Keramiek. 19.00 uur: cursus Keramiek bij Kiek Keramiek.

Contacteer ons

Zoeken naar workshop cursus