Training Cursus

Training en Coaching, basiscursus Hbo Inholland Academy.
De cursus is bij uitstek geschikt voor wie een carrièreswitch overweegt, herintreedt op de arbeidsmarkt of voor professionals die nieuwe taken krijgen of willen krijgen op het gebied van training en coaching. Met deze theoretische en praktische cursus leg je de basis voor je trainings of coachingscarrière!
Cursussen en trainingen HAN.nl.
Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Type Opleidingen Cursussen en trainingen. Cursussen en trainingen. Leren stopt niet naje mbo of hbo-opleiding.Je kunt jeleven lang blijven leren, ook bij de HAN. Door een cursus, training of studiedagte volgen, doe je nieuwe kennis op of leer jenieuwe vaardigheden.
Opleidingen, trainingen en cursussen Schouten Nelissen.
Opkomen voor jezelf en dat op een rustige manier, dat is assertiviteit. Wij verzorgen diverse cursussen op dit gebied. Of het nu om een eendaagse cursus gaat of een intensieve training, in onze assertiviteitstraining leer je te handelen vanuit je eigen kracht met meer zelfvertrouwen.
Cursussen en trainingen Rijn IJssel.
Rijn IJssel Training Opleiding verzorgt verschillende bij en nascholingscursussen en trainingen in diverse branches. Wij bieden cursussen en trainingen zowel met open inschrijving voor individuele medewerkers die zich op een specifiek vlak willen bijscholen als op maat in overleg met een werkgever voor een groep medewerkers.
Training.
De training heeft tot doel cursisten in staat te stellen de frequentieregelaar op de juiste manier aan te sluiten, in bedrijf te stellen en te bedienen, alsmede storingen te kunnen verklaren en oplossen. Het instellen van de parameters met de quick-setup en functie-setup is onderdeel van de cursus.
Trainingen en cursussen Trainings en cursusrooster hvhl.nl.
Food Technology, 14 dagen, data najaar 2018 volgen. Bodemspecialist, 16 dagen, nog geen nieuwe data bekend. Didactiek voor TOA TOATechnisch Onderwijs Assistent, nog geen nieuwe data bekend. Duurzame energie, data in overleg, 4 dagdelen. Training onderzoeksvaardigheden voor docenten, data in overleg.
Opleiding Onderwijs training, cursus Springest.
Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding. Een opleiding, cursus of training kiezen. Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel" Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei." Online leren is hip!
Welkom bij HMC cursus en training.
Welkom bij HMC cursus en training! HMC cursus en training biedt opleidingsmogelijkheden op het gebied van hout, meubel en interieur aan in het hele land. Het uitgebreide opleidingsaanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven en ook mogelijk als maatwerk.
FMTraining Trainingen en cursussen voor gebruikers en ontwikkelaars van FileMaker databases.
De diepgaande, afrondende training voor de gevorderde FileMaker programmeur. FileMaker Kenniswerkers Training. De training voor de kenniswerker: het distribueren van data van/naar mobiel en databasesystemen. FileMaker Persoonlijke Training. De inhoud van deze training is volledig op uw persoonlijke wensen afgestemd.
Trainingen en cursussen combinatiejeugdzorg.
Waar gaat het over? Cursus Leven in een nieuw samengesteld gezin. Deze training biedt opvoeders in een nieuw samengesteld gezin kennis en inzicht, maar ook hulp en steun om het gezinsleven in goede banen te leiden. Aan bod komen themas als loyaliteit, valkuilen, communicatie, de relatie tot familie en vrienden en de impact van het gezinsleven op de relatie met uw partner.
Preventie cursus en training Parnassia Parnassia.
Hoe wij helpen /. Cursus en training. Snel weer beter voelen? Soms is een cursus of training al genoeg om u te helpen. Ervaart u lichte psychische klachten? Parnassia Groep biedt preventieve groepstrainingen en workshops aan. Vaak zijn ze gratis.

Contacteer ons

Zoeken naar Training Cursus