cursus voetreflexologie opleiding

Cursus Voetreflexologie basis Thuiscursus.NL.
Volg dan nu de opleiding voetreflexologie beginners van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol voetreflexoloog. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle voetreflexoloog met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Voetreflexologie: een educatieve film uit de opleiding! YouTube.
Dan is de sopleiding Voetreflexologie zeker iets voor jou! Dit is te volgen als thuisstudie. Naast de cursus krijgen de studenten ook een educatieve film waarbij elk aspect uit de cursus visueel verduidelijkt wordt! Een bijzonder en doeltreffend hulpmiddel tijdens de opleiding!
School School School voor voor voor Voetreflexologie. Voetreflexologie. Voetreflexologie.
Welkom bij de School voor Voetreflexologie. Wij nodigen u uit om te bekijken wat de School voor Voetreflexologie met haar erkende opleiding Voetreflexologie op HBO-niveau u te bieden heeft. De School voor Voetreflexologie is in 1988 opgericht en is daarmee het eerste en tevens grootste opleidingsinstituut voor voetreflextherapie in Nederland.
Voetreflex massage MOOD massage opleidingen.
Voetreflexologie harmoniseert het lichaam doordat het zelfhelend vermogen en de weerstand worden verhoogd. In de zesdaagse cursus gaan we uitgebreid in op alle reflexzones op de voet hun betekenis en leer je deze te masseren. Een voetreflexmassage kan je laten voelen hoe je in het leven staat!
Opleiding Reflexologie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Zo kennen we onder andere reflexzonemassage, drukpuntmassage, hand en voetreflexologie en acupressuur. De therapeutische werking van deze behandelingen is inmiddels bewezen en dat is dan ook de belangrijkste reden waarom steeds meer mensen een opleiding tot reflexoloog volgen. De verschillende vormen van reflexologie kunnen zowel in een kleine kring als in de medische praktijk beoefend worden. Ervaring is daarbij van groot belang, maar het opdoen van die ervaring is alleen mogelijk bij een voldoende theoretische onderbouwing, een basis die met de Basiscursus Reflexologie wordt gegeven. Bij de cursus wordt kosteloos een instructie-dvd meegeleverd zodat je steeds opnieuw kunt zien hoe een bepaalde reflexologietechniek kan worden toegepast.
Vergelijk 36 Voetreflexologie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor 1 jaar en examenkosten. Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. Opleiderscore: star 74, NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 74, uit 30 ervaringen. Voetreflexologie blessures en meridianen.
Cursus Voetreflexologie Spiritual Balance.
Tijdens deze 8-wekelijkse opleiding leer je wat drukpunten zijn, met welke organen en gewrichten deze. in verbinding staan, hoe je blokkades opspoort en hoe je ze dient te behandelen en hoe je lichamelijke. en emotionele klachten kunt verlichten en verhelpen. Na afloop van deze cursus ben je in staat een.
VoetreflexPlus voetreflexologie, d voetreflex opleiding.
Wil je meer weten over de samenhang tussen lichaam en geest? En wil je zelf aan de slag met de massagetechnieken van voetreflexologie? Dan is de opleiding Voetreflexologie van Total Health zeker iets voor jou! De opleiding is geaccrediteerd door.:
Voetreflexologie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze opleiding is ideaal voor mensen die op grondige wijze de kennis en technieken van voetreflexologie willen aanleren. Deze cursus is zeer praktijkgericht en gedoceerd door een ervaren, professionele voetreflexologe. Deze opleiding wordt erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten Belgiƫ.
Een opleiding voetreflex, kort of lang? Sonnevelt Opleidingen.
Behalve een korte cursus voetreflex zijn er ook langere varianten van de opleiding voetreflex. Bij een langere opleiding 1 tot 3 jaar leer je meer theoretische achtergronden en diverse soorten technieken. Bovendien leer je vaak hoe je een eigen praktijk opzet.
Cursus Voetreflexologie / Voetreflexzonetherapie Wellness Academie.
Gevolgd in Hasselt. Suzy Jacops spreekt met hart en ziel over voetreflexologie en brengt het ook over op de cursisten. Gevolgd in Eindhoven. Het fijne van de Wellness Academie is, dat je veel theoretische informatie krijgt in je Syllabus die je thuis kunt doornemen. Echt praktijk gerichte cursussen, ideaal voor masseurs die willen blijven leren.Deze cursus wordt goed gegeven door Suzy. Ze heeft het geleerd van de best! Gevolgd in Eindhoven. Heldere, duidelijke uitleg. Controleert goed of je alles goed doet. Wanneer start de opleiding Voetreflexoloog?

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus voetreflexologie opleiding