cursus voetreflexologie opleiding

Cursus Voetreflexologie Wellness Academie.
Voetreflexologie lijkt op het eerste gezicht een ontspannende voetmassage, maar het is vooral bedoeld om de zelfhelende kracht van het lichaam aan te spreken, spanningen in het hele lichaam op te heffen en het immuunsysteem te versterken. In deze cursus voetreflexologie leer je alle basisprincipes van de voetreflexologie.
Cursus Voetreflexologie Opleidingscentrum Kersten.
Opleiding Wellness Masseur. Kruiden en aromatherapie. Gezichtsmassage en Lymfedrainage. Paramedische Praktijk Starten. Anti Cellulitis Lichaamspakkingen. Cosmetische Bindweefsel, Cupping Massage. Vakantie Massage week. 6211 BV Maastricht. Mob: 06 13 97 40 23. klik op agenda en print de kalender. Wat is voetreflexologie en wanneer gebruik je het.: Voetreflexologie is een oud Chinees en Indiaas diagnostisch en therapeutisch systeem. De therapeutische werking ervan is holistisch: lichaam en geest worden in balans gebracht en gestoorde of geblokkeerde energie krijgt een betere doorstroming. Door massage van de voetreflexpunten en druk uitoefenen op de ernaast gelegen acupunctuurpunten acupressuur wordt levenskracht vrijgemaakt QI. Voetreflexologie helpt bij het oplossen van vele problemen zoals: pijn, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, vochtophoping, burnout, stress, onrust bij babys, ADHD, PDD nos-autisme en aanverwante stoornissen. Wat leer je in deze cursus.:
VoetreflexPlus voetreflexologie, d voetreflex opleiding.
Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. De opleiding is geaccrediteerd door.: BATC, FAGT, FONG, LVNG, NVST, NWP, SNRO, VBAG, VIV, VNT en VNRT. De opleiding wordt gegeven in Amsterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Utrecht en Zwolle.
School School School voor voor voor Voetreflexologie. Voetreflexologie. Voetreflexologie.
Cursus Therapie vanuit bezieling naar aanleiding van het boek omgaan met emoties. 31 mei-1 juni 2013 Introductiecursus voetreflexologie In deze cursus leert u de basisprincipes van de voetreflexologie. Deze cursus is ideaal als u vast wilt proeven aan de voetreflexologie om te kijken of dit uw interesse heeft.
Vergelijk 26 Voetreflexologie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 3 dagen MBO Opleiderscore: star 10 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 10 uit 1 ervaring. Voetreflexologie blessures en meridianen. Alkmaar en Utrecht. INHOUD CURSUS Tijdens deze cursus leert u de kennis en massagetechnieken om blessures te behandelen zoals: spierklachten, stijve nek, pijnl.
Cursus Voetreflexmassage.
Massage ervaring / opleiding. Hoe heeft u ons gevonden? Al een cursus gevolgd. Mond tot mond. Ik ga akkoord met algemene voorwaarden. Verstuur verplicht veld. Cursus Lomi Lomi massage. Cursus Lomi Lomi niveau 1. Cursus Lomi Lomi niveau 2. Cursus Lomi Lomi niveau 3.
Opleiding Voetreflextherapeut klassikaal bij Sonnevelt.
De opleiding Voetreflextherapeut wordt gevolgd door mensen die van voetreflextherapie hun beroep willen maken of de kennis van voetmassage gebruiken als aanvulling op het vak dat ze al beoefenen, bijvoorbeeld als pedicure of schoonheidsspecialist. Structuur opleiding Voetreflextherapeut. De studie Voetreflextherapeut bestaat uit 15 lesdagen.
Voetreflextherapie? Volg de cursus Voetreflextherapie van CIVAS!
Het lesmateriaal bevat speciale voetenkaarten die u helpen de juiste reflexgebieden te vinden. Een belangrijk extra bij deze voetreflexmassage opleiding is de gratis meegeleverde instructie-dvd waarop u de behandeling stap voor stap kunt volgen. Ook de vele fotos in het lesmateriaal lichten tot in detail toe hoe u te werk gaat. Duidelijke behandelschemas laten zien hoe u allerlei lichamelijke aandoeningen effectief met voetreflextherapie kunt aanpakken. Daarnaast legt deze cursus uit hoe u een handreflexbehandeling geeft. Wilt u uw vaardigheden met anderen oefenen? Woon dan ook een van de optionele praktijkdagen bij! Voetreflextherapie cursus: wat kunt u ermee? In de cursus Voetreflextherapie vindt u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Voetreflexmassage kunt u uitstekend aan huis of op locatie geven: als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen. Therapeutische voetmassage past uitstekend in de praktijk van zorgverleners en pedicures. Daarnaast leent voetreflexologie zich bijzonder goed voor de behandeling van zieken, ouderen en gehandicapten; Het is een uiterst veilige methodiek!

Contacteer ons

Op zoek naar cursus voetreflexologie opleiding?