cursussen en opleidingen voor volwassenen

Volwassenenonderwijs: cursussen voor beleggen, talen, hobby en vrije tijd.
MBA / SPD. Home Opleidingen Volwassenenonderwijs. Overzicht van cursussen en opleidingen voor volwassenen. Volwassenenonderwijs.nl biedt informatie over cursussen en opleidingen die speciaal bestemd zijn voor volwassenen. Onderwijs voor volwassenen vindt vaak plaats in de vorm van afstandsonderwijs. Kijk ook eens bij seniorenacademies.nl.
Basiscursus EMDR bij Volwassenen PPO-Opleidingen.
ten Broeke, klinisch psycholoog en psychotherapeut, werkzaam in Visie: praktijk voor eerstelijnspsychologie, psychotherapie assessment te Deventer. Meijer, klinisch psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Opleider VGCt, trainer EMDR en trainer Dialectische Gedragstherapie DTG. 995, inclusief koffie/ thee, lunch en diner op de eerste dag. 750, gereduceerd tarief indien u bij PPO in opleiding bent tot GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog inclusief koffie, thee, lunch en diner op de eerste dag. Mail naar Sarah Geerts s.geerts@rug.nl of neem contact op met Susanne van Aalderen, manager Bij en Nascholing s.van.aalderen@rug.nl. Hypnose en hypnotherapie. Psychotherapie bij ouderen. Basiscursus EMDR bij Volwassenen. Basiscursus EMDR bij Kind en Jeugd NOG 4 PLAATSEN VRIJ. Naar onze cursussen.
Cursus: Verzorgende IG opleiding voor volwassenen BBL/3 Springest.
Het begint op Springest.nl. Meer dan 72.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen. Ruim 78.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders. Hulp bij het zoeken en inschrijven. Gratis informatie aanvragen. Klaar om te gaan leren?
Korte MBO opleidingen voor volwassenen in 10-12 maanden een diploma.
Ook hier zijn korte MBO opleidingen voor volwassenen die wettelijk erkend zijn. De opleiding MBO Medewerker secretariaat en receptie duurt gemiddeld 18 maanden en is inclusief een stage van minimaal 480 uur. Kijk hier om informatie te vinden over Korte MBO opleidingen voor volwassenen.:
NHBO opleidingen en cursussen Klassikaal en Thuisstudie.
Onze eigen moderne leslocaties, tevens bezoekadressen, zijn gelegen in Amsterdam, Rotterdam en Breda. Dit zijn ideale locaties voor beauty en wellnessopleidingen, maar ook voor theorielessen. Daarnaast organiseren we ook opleidingen in Arnhem, Eindhoven, Groningen en Utrecht. Begint jouw klassikale opleiding over 3 maanden of later?
Volwassenenonderwijs ROC van Amsterdam.
Voortgezet onderwijs home De scholen. Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Het ROC van Amsterdam heeft een groot aanbod aan erkende opleidingen voor volwassenen.
Leren groeien als volwassene Aventus.
Wat u ook gaat doen, bij Aventus vindt u de juiste oplossing op het gebied van leren voor volwassenen. Welke van onderstaande oplossingen past bij u? Of ga direct naar alle cursussen. Werken én leren met BBL. Leren voor een beroep en tegelijk werken?
Mbo voor volwassenen Landstede MBO.
Hier kunt u kiezen uit verschillende erkende opleidingen, in veel vakgebieden. Complete dag, avond of deeltijdopleidingen en kortere cursussen. U sluit ze allemaal af met een landelijk erkend diploma of een officieel getuigschrift. Bekijk de mbo-opleidingen voor volwassenen. MBO voor volwassenen.
Volwassenenonderwijs Friesland College.
Ook voor losse cursussen en voor Entreeopleidingen kunt u terecht bij het Friesland College. Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Het Friesland College zet u op het juiste spoor! Klik hier voor onze mbo-opleidingen voor volwassenen. FC Extra, school voor Volwasseneneducatie. FC Extra, school voor Volwasseneneducatie biedt u een breed aanbod op het gebied van ondersteuning bij de oriëntatie naar opleiding en werk, als inburgeraar, voor uw persoonlijke ontwikkeling, of op het gebied van taal en rekenen. Uitgebreid aanbod van opleidingen.
Meer volwassenen doen cursus of opleiding.
Vrije tijd en cultuur. Meer volwassenen doen cursus of opleiding. Mensen doen steeds vaker een opleiding of cursus als zij geen scholier of student meer zijn. De deelname aan deze post-initiële opleidingen is gestegen van bijna 12 procent van de bevolking in 1995 tot 15 procent in 2003.
Volwassenenonderwijs Leren Gemeente Almere.
Of deelcertificaten voor deze opleidingen. U kunt daarvoor terecht bij het volwassenenonderwijs van ROC Flevoland. Vervolgopleidingen en cursussen. Wilt u nog doorleren? Dan heeft Almere een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen. Veel mbo's, hogescholen, de Volksuniversiteit en De Schoor bieden verschillende deeltijdopleidingen en cursussen aan.

Contacteer ons

Op zoek naar cursussen en opleidingen voor volwassenen?