cursussen en opleidingen voor volwassenen

Cursus in Friesland.
Neem de uitdaging aan! Friesland College is een vernieuwend Regionaal Opleidingen Centrum met vestigingen in Leeuwarden en Heerenveen beroepsonderwijs en educatie voor volwassenen. Voor cursussen Beter Nederlands en Beter Rekenen voor volwassenen kunt u ook terecht in Drachten en Sneek.
Beroepsopleidingen volwassenen Deltion College.
Deltion College / Volwassenen onderwijs / Beroepsopleidingen. In het onderstaande overzicht vindt u een opsomming van onze beroepsopleidingen per studierichting, zowel BBL-trajecten leren naast uw werk als versnelde opleidingen. U kunt zich digitaal aanmelden op de websitepagina van de gewenste opleiding. Assistenten in de gezondheidszorg. Optiek en Audicien.
Volwassenenonderwijs ROC van Amsterdam.
Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Het ROC van Amsterdam heeft een groot aanbod aan erkende opleidingen voor volwassenen.
Opleidingsaanbod.
Je kunt bij ons terecht als je een mbo-opleiding wilt volgen, via het vavo voortgezet algemeen volwassenenonderwijs je vmbo-tl, havo of vwo-diploma wilt halen, een Entree-opleiding wilt doen of een opleiding wilt volgen in het kader van Taalschool en Inburgering. Maar ook op het gebied van bedrijfsopleidingen en cursussen voor volwassenen en specifieke opleidingswensen van bedrijven en instellingen, kunnen wij veel betekenen. Wij bieden mbo-opleidingen in de sectoren Techniek Informatica, Economie Dienstverlening en Zorg Welzijn, zowel in de beroepsopleidende bol als beroepsbegeleidende bbl leerweg. De Entree-opleiding, het vavo en de opleidingen in het kader van Taalschool en Inburgering worden verzorgd door de sector Educatie Participatie.
Volwassenenonderwijs Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Aan iedereen van 18 jaar en ouder biedt Zadkine mogelijkheden om een diploma van een beroepsopleiding of een kwalificatie op een hoger niveau te halen, een doelgerichte cursus te doen, vmbo, havo of vwo versneld af te ronden of in te burgeren en cursussen voor Nederlandstalige of niet-Nederlandstalige volwassenen te volgen.
Cursussen en trainingen voor volwassenen ROC de Leijgraaf.
Leermiddelen en wettelijke schoolkosten. Opleidingen voor volwassenen. Cursussen en trainingen. Leijgraaf Lift Brengt MBO Talent verder. Een dagje Leijgraaf. Vraag en antwoord. Cursussen en trainingen voor volwassenen. Cursussen en trainingen voor volwassenen. Bij De Leijgraaf zijn we van mening dat je nooit bent uitgeleerd.
Variva Ontwikkeling Perspectief Variva Opleidingen.
Ook bieden wij Post MBO onderwijs nascholing en interessante cursussen. Variva Opleidingen heeft leslocaties in AMSTERDAM, EINDHOVEN, ROTTERDAM, DEN HAAG en UTRECHT nabij centraal station. Variva Opleidingen is erkend opleider Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor de opleidingen Pedagogisch Werk Onderwijsassistent MBO niveau 4 Pedagogisch medewerker Kinderopvang MBO niveau 3, Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 en Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 2. Les door bevlogen docenten uit het beroep. MBO erkend, verkorte programma's.' Eén avond les en 12 uur stage per week. De beste keus voor volwassenen!
Opleiding Beroep Over deze site Volwassenen.
Informatie voor volwassenen. U bent werknemer of werkzoekende. Wellicht herintreder of WAOer/WIAer. Carrièrejager of op zoek naar balans tussen werk en privé. U bent in ieder geval een volwassene op zoek naar meer informatie over opleiding en beroep. U maakt werk van een leven lang leren.
Volwassenonderwijs Deltion College.
Deltion College / Volwassenen onderwijs. Beroepsopleidingen en cursussen. Een leven lang ontwikkelen! Als volwassene kunt u bij het Deltion College terecht voor verschillende beroepsopleidingen, cursussen en trainingen. Wij verzorgen modern volwassenenonderwijs voor zowel particulieren als voor medewerkers van organisaties. Uw persoonlijke groei en ontwikkeling.
Cursus training opleiding Regio College Zaandam.
Wilt u zich bijscholen voor uw werk of voor thuis? Het Regio College biedt een divers aanbod aan cursussen en opleidingen voor volwassenen: uiteenlopend van kennismaken met de computer tot een volledig diploma in bijvoorbeeld administratie, maar ook nascholing in de zorg.
Cursus: Verzorgende IG opleiding voor volwassenen BBL/3 Springest.
Het begint op Springest.nl. Meer dan 65.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen. Ruim 74.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders. Hulp bij het zoeken en inschrijven. Gratis informatie aanvragen. Klaar om te gaan leren?

Contacteer ons

Op zoek naar cursussen en opleidingen voor volwassenen?