cursussen en opleidingen voor volwassenen

Cursussen en opleidingen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende cursus of opleiding. Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij ruim 450 opleidingen en cursussen. Kijk snel welke het beste bij je past!
Volwassenenonderwijs: cursussen voor beleggen, talen, hobby en vrije tijd.
MBA / SPD. Home Opleidingen Volwassenenonderwijs. Overzicht van cursussen en opleidingen voor volwassenen. Volwassenenonderwijs.nl biedt informatie over cursussen en opleidingen die speciaal bestemd zijn voor volwassenen. Onderwijs voor volwassenen vindt vaak plaats in de vorm van afstandsonderwijs. Kijk ook eens bij seniorenacademies.nl.
Volwassenenonderwijs ROC van Amsterdam.
Voortgezet onderwijs home De scholen. Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Het ROC van Amsterdam heeft een groot aanbod aan erkende opleidingen voor volwassenen.
Volwasseneneducatie ROC Nijmegen.
ROC Nijmegen organiseert in Nijmegen en op locaties in de regio cursussen voor volwassenen met maximaal tien jaar schoolopleiding. ROC Nijmegen geeft in Nijmegen en verschillende regiogemeenten cursussen voor volwassenen met maximaal tien jaar schoolopleiding. Het gaat dan bijvoorbeeld om het beter leren van de Nederlandse taal, rekenen of computeren.
Korte MBO opleidingen voor volwassenen in 10-12 maanden een diploma.
Ook hier zijn korte MBO opleidingen voor volwassenen die wettelijk erkend zijn. De opleiding MBO Medewerker secretariaat en receptie duurt gemiddeld 18 maanden en is inclusief een stage van minimaal 480 uur. Kijk hier om informatie te vinden over Korte MBO opleidingen voor volwassenen.:
Cursussen en trainingen voor volwassenen ROC de Leijgraaf.
Leermiddelen en wettelijke schoolkosten. Opleidingen voor volwassenen. Cursussen en trainingen. Leijgraaf Lift Brengt MBO Talent verder. Een dagje Leijgraaf. Vraag en antwoord. Cursussen en trainingen voor volwassenen. Cursussen en trainingen voor volwassenen. Bij De Leijgraaf zijn we van mening dat je nooit bent uitgeleerd.
Cursus training opleiding Regio College Zaandam.
Wilt u zich bijscholen voor uw werk of voor thuis? Het Regio College biedt een divers aanbod aan cursussen en opleidingen voor volwassenen: uiteenlopend van kennismaken met de computer tot een volledig diploma in bijvoorbeeld administratie, maar ook nascholing in de zorg.
Opleiding Beroep Over deze site Volwassenen.
Informatie voor volwassenen. U bent werknemer of werkzoekende. Wellicht herintreder of WAOer/WIAer. Carrièrejager of op zoek naar balans tussen werk en privé. U bent in ieder geval een volwassene op zoek naar meer informatie over opleiding en beroep. U maakt werk van een leven lang leren.
Volwassenenonderwijs Friesland College.
Ook voor losse cursussen en voor Entreeopleidingen kunt u terecht bij het Friesland College. Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Het Friesland College zet u op het juiste spoor! Bekijk de brochure. Klik hier voor onze mbo-opleidingen voor volwassenen. FC Extra, school voor Volwasseneneducatie. FC Extra, school voor Volwasseneneducatie biedt u een breed aanbod op het gebied van ondersteuning bij de oriëntatie naar opleiding en werk, als inburgeraar, voor uw persoonlijke ontwikkeling, of op het gebied van taal en rekenen. Uitgebreid aanbod van opleidingen.
Volwassenenonderwijs Leren Gemeente Almere.
Of deelcertificaten voor deze opleidingen. U kunt daarvoor terecht bij het volwassenenonderwijs van ROC Flevoland. Vervolgopleidingen en cursussen. Wilt u nog doorleren? Dan heeft Almere een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen. Veel mbo's, hogescholen, de Volksuniversiteit en De Schoor bieden verschillende deeltijdopleidingen en cursussen aan.
Cursussen en MBO Deeltijd voor Volwassenen Landstede.
Voor particulieren bieden we verschillende cursussen, trainingen en workshops aan. Cursussen, Trainingen Workshops Mbo-opleidingen VAVO Voortgezet Onderwijs. Landstede biedt diverse cursussen aan voor specifieke doelgroepen. Inburgering/Integration Anderstaligen Mensen met een beperking Laaggeletterden. Ik vind het belangrijk mezelf scherp te houden."

Contacteer ons

Resultaten voor cursussen en opleidingen voor volwassenen