cursussen en opleidingen voor volwassenen

Beroepsopleidingen volwassenen Deltion College.
Deltion College / Volwassenen onderwijs / Beroepsopleidingen. In het onderstaande overzicht vindt u een opsomming van onze beroepsopleidingen per studierichting, zowel BBL-trajecten leren naast uw werk als versnelde opleidingen. U kunt zich digitaal aanmelden op de websitepagina van de gewenste opleiding. Assistenten in de gezondheidszorg. Optiek en Audicien.
Voor wie Vind de cursus, training of opleidingen die bij je past.
Vind een opleiding voor volwassenen. Vind een cursus voor vrouwen. Workshops, bijscholingen, consultancy en in-company trainingen vanuit de Gestaltvisie. voor professionele én persoonlijke ontwikkeling. Klik door en bekijk ons programma!" Welkom op onze site. 4-5 jarige Internationale Opleiding. Sedert 30 jaar organisator van Integratieve en lichaamsgerichte trainingen, cursussen, bijscholingen en workshops. Bodymind, Humanistisch, Persoonsgericht, Integratie van Psychotherapie en Diep Lichaamswerk." Instituut voor Bodymind Integration. Workshops, cursussen en opleidingen.
Cursussen en trainingen voor volwassenen ROC de Leijgraaf.
Leermiddelen en wettelijke schoolkosten. Opleidingen voor volwassenen. Cursussen en trainingen. Leijgraaf Lift Brengt MBO Talent verder. Een dagje Leijgraaf. Vraag en antwoord. Cursussen en trainingen voor volwassenen. Cursussen en trainingen voor volwassenen. Bij De Leijgraaf zijn we van mening dat je nooit bent uitgeleerd.
Volwassenenonderwijs ROC van Amsterdam.
Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Het ROC van Amsterdam heeft een groot aanbod aan erkende opleidingen voor volwassenen.
Meer volwassenen doen cursus of opleiding.
Vrije tijd en cultuur. Meer volwassenen doen cursus of opleiding. Mensen doen steeds vaker een opleiding of cursus als zij geen scholier of student meer zijn. De deelname aan deze post-initiële opleidingen is gestegen van bijna 12 procent van de bevolking in 1995 tot 15 procent in 2003.
Cursussen en MBO Deeltijd voor Volwassenen Landstede.
Voor particulieren bieden we verschillende cursussen, trainingen en workshops aan. Cursussen, Trainingen Workshops Mbo-opleidingen VAVO Voortgezet Onderwijs. Landstede biedt diverse cursussen aan voor specifieke doelgroepen. Inburgering/Integration Anderstaligen Mensen met een beperking Laaggeletterden. Ik vind het belangrijk mezelf scherp te houden."
Cursus training opleiding Regio College Zaandam.
Wilt u zich bijscholen voor uw werk of voor thuis? Het Regio College biedt een divers aanbod aan cursussen en opleidingen voor volwassenen: uiteenlopend van kennismaken met de computer tot een volledig diploma in bijvoorbeeld administratie, maar ook nascholing in de zorg.
Volwassenenonderwijs Zoetermeerwijzer.
Voor de opleiding Nederlands als tweede taal NT2 betaalt u cursusgeld. Voor niveau NT2-I betaalt u 317. En voor niveau NT2-II betaalt u 570. Onder bepaalde voorwaarden kunt u een tegemoetkoming voor scholieren krijgen. Rijksoverheid.nl: volwassenenonderwijs Rijksoverheid.nl: opleidingen voor volwassenen.
Volwassenonderwijs Deltion College.
Deltion College / Volwassenen onderwijs. Beroepsopleidingen en cursussen. Een leven lang ontwikkelen! Als volwassene kunt u bij het Deltion College terecht voor verschillende beroepsopleidingen, cursussen en trainingen. Wij verzorgen modern volwassenenonderwijs voor zowel particulieren als voor medewerkers van organisaties. Uw persoonlijke groei en ontwikkeling.
Volwassenenonderwijs Friesland College.
Ook voor losse cursussen en voor Entreeopleidingen kunt u terecht bij het Friesland College. Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Het Friesland College zet u op het juiste spoor! Bekijk de brochure. Klik hier voor onze mbo-opleidingen voor volwassenen. FC Extra, school voor Volwasseneneducatie. FC Extra, school voor Volwasseneneducatie biedt u een breed aanbod op het gebied van ondersteuning bij de oriëntatie naar opleiding en werk, als inburgeraar, voor uw persoonlijke ontwikkeling, of op het gebied van taal en rekenen. Uitgebreid aanbod van opleidingen.
Volwassenenonderwijs Leren Gemeente Almere.
Of deelcertificaten voor deze opleidingen. U kunt daarvoor terecht bij het volwassenenonderwijs van ROC Flevoland. Vervolgopleidingen en cursussen. Wilt u nog doorleren? Dan heeft Almere een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen. Veel mbo's, hogescholen, de Volksuniversiteit en De Schoor bieden verschillende deeltijdopleidingen en cursussen aan.

Contacteer ons

Resultaten voor cursussen en opleidingen voor volwassenen