cursussen en opleidingen voor volwassenen

Cursussen en workshops Overig onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
Audits rond opleidingen. Audits op instellingsniveau. Bijvakken voor studenten. Gedrags en Bewegingswetenschappen. Religie en Theologie. School of Business and Economics. Studeren in het buitenland. School of Business and Economics. VU medisch centrum. Cursussen en trainingen. Aanschuiven bij BA en MA onderwijs.
Gmi designschool Amsterdam opleidingen in design web en media.
onze opleidingen en cursussen. Ons opleidingsprogramma is geaudit en opgenomen in het register van het CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. BNO Packaging Talent Award. Werk en Stageplekken. Regelmatig krijgen wij werkplekken en stageplekken aangeboden. kijk of er voor jou iets bij zit.
Workshop Lesgeven aan cursisten HAN.nl.
Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Opleidingen Cursus/module Workshop Lesgeven aan cursisten. Workshop Lesgeven aan cursisten. Het opleiden van hbo en phbo-cursisten, zeker als ze afkomstig zijn vanuit verschillende werkgebieden en met verschillende vooropleidingen, is een vak apart. Het is veel meer dan het maken van een Powerpointpresentatie met een bijbehorend tijdschema. In deze workshop Lesgeven aan cursisten worden de belangrijkste zaken behandeld om zo effectief mogelijk een les voor volwassenen voor te bereiden en uit te voeren.
NHBO opleidingen en cursussen Klassikaal en Thuisstudie.
Opleidingen op maat. Ontdek ons volledig cursusaanbod. Bekijk alle videos. 9 valkuilen die je als coach moet vermijden. Stel jezelf deze 5 slimme vragen. Besparende gouden tip voor wie het opleidingstotaalplaatje wil. Heb jij het in je om 100 te worden?
Cursussen en opleidingen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende cursus of opleiding. Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij 500 opleidingen en cursussen.
Post-hbo, cursussen en trainingen Fontys.
Bekijk alle post-hbo opleidingen. Cursussen en trainingen. Om je te specialiseren en te verdiepen in bepaalde aspecten van jouw werkveld, is het mogelijk om te kiezen voor een specifieke cursus. Je volgt dan geen complete opleiding, maar kiest onderdelen die voor jou relevant zijn.
Overzicht basiscursus CGt-er i.o.
Opleidingen en cursussen. Contributie en tarieven. Nieuw op het kennisnet. Zoek binnen het kennisnet. Basiscursussen voor cognitief gedragstherapeuten in opleiding. In de cursusagenda van PE-online vind je het aanbod van cursussen die door de VGCt zijn geaccrediteerd of waarvoor accreditatie is aangevraagd.
Opleidingen Dordrecht indordrecht.nl.
Contact met de gemeente. Sleep naar beneden voor menu. MBO en HBO. Opleidingen en cursussen. Opleidingen en cursussen. U bent hier.: Opleidingen en cursussen. In Dordrecht zijn er diverse mogelijkheden voor opleidingen voor volwassen maar ook cursussen voor alle leeftijden.
Rekenen cursus voor volwassenen Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Meld je aan. Opleidingen en cursussen. Rekenen 1F en 2F Groningen. GRONINGEN, Cursus Rekenen 1F en 2F. Heeft u moeite met rekenen? Met de cursus Rekenen vergroot u uw mogelijkheden en daarmee uw zelfvertrouwen. Er zijn twee niveaus. Wilt u een rekendiploma behalen? Dan kunt u een examen doen. Kijk hier voor meer informatie.
Opleidingswijzer voor volwassenen Opleiding.nl.
Zorg, welzijn en hulpverlening. Erkende MBO Opleidingen. Informatie over Masteropleidingen. Studeren op afstand. Zet je groei in beweging. Welkom bij de opleidingswijzer voor volwassenen. Binnen welk vakgebied wil je groeien? Administratief en secretarieel. Automatisering en IT. Event, toerisme en horeca.
Opleidingen voor volwassenen Centrum Voor Avondonderwijs.
Wie organiseert de eendagsopleidingen? Alle opleidingen A-Z. Courses in English / Engelstalige cursussen. Tot 40% KMO-Korting. Betaal jouw studie in termijnen. 50 Korting voor Werkzoekenden. Behaal je diploma! Krijg les van professionele docenten. Stage tijdens je studie? Ontdek onze e-campus. Sluit je aan bij de Wellnessfederatie! Wie zijn we. Het Centrum voor Avondonderwijs. Wie zijn we? Missie en visie.

Contacteer ons

Resultaten voor cursussen en opleidingen voor volwassenen