opleiding projectmanagement post hbo

Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Met de post-hbo opleiding Projectmanagement van Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven ontwikkelt u uw competenties om nóg beter het maximale uit projecten te halen. U wordt de gedreven projectleider die project, medewerkers en omgeving kan integreren en naar een hoger level kan tillen.
Opleiding: HBO Agile Project Management NIBE-SVV HBO Agile Project Management NIBE-SVV.
Terug naar de opleiding. Opleiding HBO Agile Project Management. Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding. MBO, Post HBO, Master. Download brochure Direct inschrijven. Download brochure Direct inschrijven. 035-7 506 155. Heeft u vragen? Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur. 035 200 4604 06 826 586 44. Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies? Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken. vraag advies aan. Steeds meer IT-ontwikkelteams werken aan de hand van de scrummethodiek. Deze agile manier van softwareontwikkeling biedt vele voordelen om in korte sprints gericht resultaat te bieden binnen een ontwikkeltraject. Dit unieke programma, dat uitgevoerd wordt door onze businesspartner NCOI, biedt u scrumkennis en vaardigheden gecombineerd met kennis en vaardigheden op het gebied van agile projectmanagement.
Post Bachelor Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Wilt u inzicht in projectmanagement en u ontwikkelen als projectleider? Volg dan deze Post Bachelor Projectmanagement. U gaat aan de slag met het totale proces van een project, van voorbereiding tot voortgangsbewaking en afronding. U werkt daarnaast aan uw vaardigheden als projectleider, zodat u projecten in de praktijk succesvol kunt opzetten, begeleiden en afronden. Bent u hoger opgeleid en wilt u uw kennis en inzichten in projectmanagement ontwikkelen om aan de slag te gaan als projectleider? Dan is deze opleiding perfect voor u. In deze opleiding wordt uitgegaan van HBO of WO-werk en denkniveau.
Post-HBO Senior Project Management.
Post-HBO Senior Project Management. Wilt u na uw afgeronde HBO studie een uitdagende vervolgstap maken? De Post-HBO Senior Project Management opleiding geeft u een verbreding en verdieping op uw vorige studie. Deze opleiding biedt u de handvatten om tot de juiste strategische keuzes te komen binnen Project Management.
Praktisch Projectmanagement post-hbo Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Meld u aan voor deze opleiding. Een investering in uzelf. De post-hbo opleiding Praktisch projectmanagement bestaat uit negen bijeenkomsten. U komt om de week voor college bij elkaar op woensdagavond en besteedt daarnaast vijf uur per week aan zelfstudie. Opbouw van Praktisch projectmanagement.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
In onze zes maanden durende opleiding leer je persoonlijke vaardigheden, projectmanagementtheorieën, en technieken. Lees meer over de opleiding. Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Projectmanagement: hard soft skills. In de opleiding maakt u kennis met alle ins en outs van projectmanagement. De methode én de persoonlijke vaardigheden. U werkt aan een voor u relevant project, zodat u elke verdiepingsslag direct in praktijk kunt toepassen.
HBO Projectmanagement, kort HBO-programma. LOI.
De opleiding HBO Projectmanagement is een must voor iedere professional die in zijn functie te maken krijgt met het leiden en/of begeleiden van korte en langlopende projecten. Het HBO-programma biedt de handvatten die nodig zijn om projecten op een planmatige, doelmatige en eenduidige manier te benaderen.
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Toetsing vindt plaats via action learningopdrachten realiseren beroepsproducten en tentamens. Als je de opleiding met een voldoende afsluit, ontvang je het landelijk erkende Post-hbo-diploma Projectmanagement van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland SPHBO en word je opgenomen in het Landelijk Abiturinten Register.
Triple Plus Post-HBO Projectmanagement.
Docenten Post HBO Projectmanagement. Jan de Wit. Inhoud opleiding, prijs en inschrijven. Meer informatie over de inhoud van het programma, de prijs en het inschrijven vindt u op de website van de Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven. PRINCE2 2009 ReRegistration.
Opleiding Post HBO Senior Projectmanagement ISBW.
ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Senior Projectmanagement duurt 3 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding projectmanagement post hbo?