post hbo projectmanagement

Opleiding: HBO Agile Project Management NIBE-SVV HBO Agile Project Management NIBE-SVV.
Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding. MBO, Post HBO, Master. Download brochure Direct inschrijven. Download brochure Direct inschrijven. 035-7 506 155. Heeft u vragen? Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur. 035 200 4604 06 826 586 44. Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies? Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken. vraag advies aan. Steeds meer IT-ontwikkelteams werken aan de hand van de scrummethodiek. Deze agile manier van softwareontwikkeling biedt vele voordelen om in korte sprints gericht resultaat te bieden binnen een ontwikkeltraject. Dit unieke programma, dat uitgevoerd wordt door onze businesspartner NCOI, biedt u scrumkennis en vaardigheden gecombineerd met kennis en vaardigheden op het gebied van agile projectmanagement.
Post-hbo-opleiding Projectmanagement HAN.nl.
Daarnaast: je leert jezelf heel goed kennen en je kunt daardoor gemakkelijker inspelen op de complexiteit van de omgeving van projecten waaraan je werkt. Wanneerje vanuit jouw rol volledig of gedeeltelijk verantwoordelijk bent of wordt voor de realisatie en implementatie van projectresultaten voorjouw organisatie en jouw werk HBO denk en doevaardigheden vereist, dan verwerf jemet de opleiding Projectmanagement een uitstekende basis om jouw competenties te vergroten.
Post-HBO Senior Project Management.
Post-HBO Senior Project Management. Wilt u na uw afgeronde HBO studie een uitdagende vervolgstap maken? De Post-HBO Senior Project Management opleiding geeft u een verbreding en verdieping op uw vorige studie. Deze opleiding biedt u de handvatten om tot de juiste strategische keuzes te komen binnen Project Management.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Medewerkers van Triple Plus verzorgen trainingen projectmanagement maar werken ook als interim projectleiders. Dankzij jarenlange ervaring kent Triple Plus alle ins en outs van projectmanagement in de praktijk. De Hanzehogeschool heeft veel ervaring met de koppeling van project en organisatie.
Praktisch Projectmanagement post-hbo Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Contact met de opleiding. Meer weten over de post-hbo-opleiding Praktisch Projectmanagement of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 445 8900 maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
Opleiding Post HBO Senior Projectmanagement ISBW.
Je kwaliteiten als projectmanager zijn van doorslaggevende betekenis voor het succesvol opzetten en uitvoeren van een project. In de opleiding Post HBO Senior Projectmanagement krijg je dieper inzicht in de aspecten van een project, zoals context, relevantie en complexiteit. Je kunt projecten analyseren en op basis daarvan passend projectmanagement toepassen, verbeteringen aandragen en verwerken in een concreet plan.
Opleiding HBO Projectmanagement Bestuursacademie Nederland.
De module Projectmanagement en communicatie rondt u af met een moduleopdracht. Als beide opdrachten met een voldoende worden beoordeeld, dan ontvangt u het diploma HBO Projectmanagement. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie. Je volgt professioneel en persoonlijk onderwijs op maat. Deelnemers waarderen de opleiding al jaren met een 85.
Triple Plus Post-HBO Projectmanagement.
bent u inzetbaar bij verschillende projecten op diverse plekken in uw organisatie.; ziet u een project in relatie tot de bedrijfskundige aspecten van de organisatie en kunt u deze integreren met de principes van projectmanagement. Docenten Post HBO Projectmanagement. Jan de Wit.
Post Bachelor Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Wilt u inzicht in projectmanagement en u ontwikkelen als projectleider? Volg dan deze Post Bachelor Projectmanagement. U gaat aan de slag met het totale proces van een project, van voorbereiding tot voortgangsbewaking en afronding. U werkt daarnaast aan uw vaardigheden als projectleider, zodat u projecten in de praktijk succesvol kunt opzetten, begeleiden en afronden. Bent u hoger opgeleid en wilt u uw kennis en inzichten in projectmanagement ontwikkelen om aan de slag te gaan als projectleider? Dan is deze opleiding perfect voor u. In deze opleiding wordt uitgegaan van HBO of WO-werk en denkniveau.
Opleiding: Post HBO Projectmanagement Springest.
Kies een ander onderwerp. Post HBO Projectmanagement. group Incompany training. Post HBO Projectmanagement. HBO Totale lesduur. 1 jaar Trainers. Opleiderscore: star star star star star_half 87, Triple Plus BV heeft een gemiddelde beoordeling van 87, uit 17 ervaringen. Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven?

Contacteer ons

Resultaten voor post hbo projectmanagement