post hbo projectmanagement

Projectmanagement opleidingen Avans.
Naast onze eigen opleiding Projectmanagement bieden we de bekende PRINCE2 projectmanagement opleidingen aan. PRINCE2 is de standaard werkmethode voor projectmanagement voor veel particuliere en overheidsorganisaties in binnen en buitenland. Bij Avans kunt u zowel de PRINCE2 Foundation als de PRINCE2 Practitioner opleiding volgen.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
Locatie Groningen, locatie Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300. Afronding Bij succesvolle afronding van de Projectmanagement opleiding ontvangt u het diploma Projectmanagement van de Stichting Post-HBO Nederland en wordt u opgenomen in het landelijk CPION register. Contactpersonen Productmanager: Annelieke van Berkel.
Opleiding Post Bachelor Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Gemiddelde beoordeling op basis van 1 ervaring. Post Bachelor Projectmanagement.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Bent u aankomend projectleider en zoekt u naar de juiste handvatten om een project gestructureerd naar een goed resultaat te brengen? In deze praktijkgerichte post-hbo opleiding Projectmanagement bieden wij u de kennis, persoonlijke vaardigheden en oplossingen voor de uitdagingen waar u als projectleider tegenaan loopt in de praktijk. De opleiding is bestemd voor managers, adviseurs en medewerkers binnen projecten die de rol van projectleider willen gaan vervullen of projectleiders die hun werkervaring willen onderbouwen met theoretische kaders. We nemen middelgrote tot grote projecten als uitgangspunt voor opdrachten tijdens de opleiding. Dit kunnen projecten zijn in de industrie, techniek, bouw, dienstverlening of non-profit sector. U dient te beschikken over een hbo-diploma of een bewezen hbo werk en denkniveau.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Zo weet u wanneer deze werkmethode uitkomst biedt, hoe u een team samenstelt, wie waarvoor verantwoordelijk is, welke invloed de omgeving heeft, wat de risicos zijn en wanneer de beslismomenten zich aandienen. Uw praktische en doelgerichte aanpak waarborgt de kwaliteit van veranderingen. De hbo projectmanagement opleiding van Avans helpt u de ware projectleider in uzelf te ontdekken.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie. Je volgt professioneel en persoonlijk onderwijs op maat. Deelnemers waarderen de opleiding al jaren met een 85.
Opleiding HBO Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Lees het verhaal van Mevr. van der Velde Docent. Anderen bekeken ook deze opleidingen. HBO Bachelor Management. Post Bachelor Projectmanagement. Hoe betaalt u uw opleiding? Lees meer over het levenlanglerenkrediet. De voordelen van NCOI. Opleidingsadvies op maat? Opleidingsadvies op maat?
Opleiding Post HBO Senior Projectmanagement ISBW.
Na een succesvolle afronding ontvang je het zeer gewaardeerde diploma Post HBO Senior Projectmanagement van Hogeschool ISBW. ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Senior Projectmanagement duurt 3 maanden.
Praktisch Projectmanagement post-hbo Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Meer weten over de post-hbo-opleiding Praktisch Projectmanagement of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 445 8900 maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Contacteer ons

Meer resultaten voor post hbo projectmanagement