projectmanagement post hbo

Opleiding Post HBO Senior Projectmanagement ISBW.
Na een succesvolle afronding ontvang je het zeer gewaardeerde diploma Post HBO Senior Projectmanagement van Hogeschool ISBW. ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Senior Projectmanagement duurt 3 maanden.
Post-HBO opleiding Projectmanagement Hanze Professionals.
U realiseert zich dat een project moet kunnen meebewegen en groeien met ontwikkelingen in de organisatie en in de markt. Met de post-hbo opleiding Projectmanagement van Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven ontwikkelt u uw competenties om nóg beter het maximale uit projecten te halen.
Opleiding Projectmanagement Management en bedrijfskunde Avans.
Zo weet u wanneer deze werkmethode uitkomst biedt, hoe u een team samenstelt, wie waarvoor verantwoordelijk is, welke invloed de omgeving heeft, wat de risicos zijn en wanneer de beslismomenten zich aandienen. Uw praktische en doelgerichte aanpak waarborgt de kwaliteit van veranderingen. De hbo projectmanagement opleiding van Avans helpt u de ware projectleider in uzelf te ontdekken.
Projectmanagement Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Bent u aankomend projectleider en zoekt u naar de juiste handvatten om een project gestructureerd naar een goed resultaat te brengen? In deze praktijkgerichte post-hbo opleiding Projectmanagement bieden wij u de kennis, persoonlijke vaardigheden en oplossingen voor de uitdagingen waar u als projectleider tegenaan loopt in de praktijk. De opleiding is bestemd voor managers, adviseurs en medewerkers binnen projecten die de rol van projectleider willen gaan vervullen of projectleiders die hun werkervaring willen onderbouwen met theoretische kaders. We nemen middelgrote tot grote projecten als uitgangspunt voor opdrachten tijdens de opleiding. Dit kunnen projecten zijn in de industrie, techniek, bouw, dienstverlening of non-profit sector. U dient te beschikken over een hbo-diploma of een bewezen hbo werk en denkniveau.
Opleiding Post Bachelor Projectmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Gemiddelde beoordeling op basis van 1 ervaring. Post Bachelor Projectmanagement.
Post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement Windesheim.
Toegespitst op jouw situatie. In de opleiding staan jouw eigen ervaringen met projectmanagement en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je leert succesvol projecten managen vanuit jouw specifieke werksituatie. Je volgt professioneel en persoonlijk onderwijs op maat. Deelnemers waarderen de opleiding al jaren met een 85.
Projectmanagement opleidingen Avans.
Naast onze eigen opleiding Projectmanagement bieden we de bekende PRINCE2 projectmanagement opleidingen aan. PRINCE2 is de standaard werkmethode voor projectmanagement voor veel particuliere en overheidsorganisaties in binnen en buitenland. Bij Avans kunt u zowel de PRINCE2 Foundation als de PRINCE2 Practitioner opleiding volgen.
Praktisch Projectmanagement post-hbo Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Meer weten over de post-hbo-opleiding Praktisch Projectmanagement of andere Professional Courses en Masters van De Haagse Hogeschool? Neem contact op via mail mpc-opleidingsadvies@hhs.nl, of bel ons via 070 445 8900 maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 22.00 uur, vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
Opleiding: Post HBO Senior Projectmanagement Springest.
Post HBO Senior Projectmanagement. Deze opleiding is helaas verwijderd door ISBW. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Gemiddeld cijfer voor Post HBO Senior Projectmanagement.

Contacteer ons

Zoeken naar projectmanagement post hbo