cursus microstation

Cursus MicroStation PowerDraft Opleidingen ECT.
MicroStation heeft een geïntegreerde suite met gebruiksvriendelijke en veelzijdige mogelijkheden en helpt teams bij het verbeteren van de manier waarop ze projecten van allerlei formaten ontwerpen, modelleren, visualiseren, documenteren en in kaart brengen. In tegenstelling tot de oplossingen van concurrenten, wordt via het MicroStation platform de meest uitgebreide softwareportfolio ter wereld geïntegreerd en dat zorgt voor gestroomlijnde interactie tussen de gemeenschappen en markten van verschillende oplossingen. De cursus MicroStation PowerDraft is bestemd voor architecten en ingenieurs die het gezamenlijke doel hebben betere projecten af te leveren.
Training: MicroStation Basiscursus Springest.
In deze MicroStation Basiscursus leert u zelfstandig 2D-tekeningen op te zetten en te bewerken in de structuur van een werkomgeving. Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's' van MicroStation, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. U leert in deze cursus ondermeer tekenen, arceren, bematen en printen.
AutoCAD en Microstation Tekenbureau gespecialiseerd in het tekenen van gebouwen en hun infrastructuur trainingen.
Wij verzorgen voor uw medewerkers AutoCAD en Microstation trainingen en opfriscursussen. Deze trainingen worden gegeven door ervaren en praktijkgerichte trainers op ons hoofdkantoor in Nieuw Buinen. Onze CAD specialisten zullen u de hoed en de rand van het tekenwerk bijbrengen. Er gaat een wereld voor u open na het volgen van een doelgerichte cursus.
MicroStation Basiscursus CLS Trainingen en Opleidingen.
Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's' van MicroStation, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. U leert in deze cursus ondermeer tekenen, arceren, bematen en printen. Wanneer u al ervaring heeft met het werken met CAD-programma's' bijvoorbeeld AutoCAD, dan adviseren wij de cursus MicroStation voor AutoCAD-kenners.
42 MicroStation Educational Trainings.
Vrijdag 9 maart 2018 in Utrecht en 4 andere data. Met MicroStation kunt u professionele 2D en 3D tekeningen, modellen en animaties maken. Tijdens de Cursus MicroStation leert u MicroStation. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
15 MicroStation Educational Trainings in Amsterdam.
MicroStation voor AutoCAD kenners. Dinsdag 6 maart 2018 in Amsterdam en 17 andere data. In de cursus Microstation voor CAD wordt u op basis van uw ervaring op weg geholpen in Microstation V8i. De cursus Microstation voor CAD is. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
MicroStation 3D Scanopy Training Center.
MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems, dat uitermate geschikt is voor het maken van driedimensionale modellen. In deze cursus komen de diverse functionaliteiten van MicroStation aan bod die nodig zijn voor het maken van een parametrisch 3D-model inclusief een introductie naar MicroStation rendering.
Cursus: MicroStation Basis V8/V8XM/V8i Springest.
Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's' van MicroStation waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. Geadviseerd wordt om voor een complete 2D-tekenopleiding na een praktijkperiode van enkele weken ook de cursus MicroStation Vervolg te volgen.
MicroStation V8i Basiscursus.
Voor wie is deze training bedoeld? De MicroStation Basistraining is bedoeld voor iedereen die MicroStation gaat gebruiken voor het maken en bewerken van 2D-tekeningen. Welke vaardigheden ontwikkel je door deze cursus te volgen? In deze MicroStation cursus komen de diverse basisfunctionaliteiten van MicroStation aan bod die nodig zijn voor het maken van 2D-tekeningen.
8 MicroStation Educational Trainings in Westland.
Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 3 in Automatisering ICT/IT. Lees meer over Beste Opleider 2017. Westland en 40 andere regio's.' In de cursus MicroStation Beheer leert u MicroStation te configureren, optimaliseren en beheren. Hierdoor zijn de tekenaars eenvoudig in st.
MicroStation V8i Basis Cadix.
Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's' van MicroStation waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. Welke voorkennis heeft u nodig voor deze MicroStation cursus? Voor deze MicroStation cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus microstation