cursus microstation

MicroStation Basiscursus CLS Trainingen en Opleidingen.
Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's' van MicroStation, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. U leert in deze cursus ondermeer tekenen, arceren, bematen en printen. Wanneer u al ervaring heeft met het werken met CAD-programma's' bijvoorbeeld AutoCAD, dan adviseren wij de cursus MicroStation voor AutoCAD-kenners.
MicroStation opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
Deze cursus MicroStation Gevorderd richt zich op de dieper liggende technieken en de uitgebreide commando's' van MicroStation: technieken om het werkproces te versnellen, het tekenwerk en. MicroStation Basis V8/V8XM/V8i. In deze cursus komen de diverse basisfunctionaliteiten van MicroStation aan bod die nodig zijn voor het maken van een 2D-tekening.
27 MicroStation Educational Trainings.
Woensdag 10 januari 2018 in Utrecht en 5 andere data. Met MicroStation kunt u professionele 2D en 3D tekeningen, modellen en animaties maken. Tijdens de Cursus MicroStation leert u MicroStation. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
The People Group CAD en GIS trainingen Bentley Institute.
The People Group Software Trainingen verzorgt gecertificeerde Bentley Institute-trainingen voor MicroStation en diverse trainingen/workshops voor andere toepassingen, zoals Autodesk en Open Source GIS zoals QGIS. Wij bieden een uitgebreid trainingsaanbod van standaard trainingen tot maatwerktrainingen op locatie. Het cursusmateriaal is over het algemeen in het Nederlands ontwikkeld en kan praktisch gezien ook als naslagwerk gebruikt worden.
Training: MicroStation Basiscursus Springest.
In deze MicroStation Basiscursus leert u zelfstandig 2D-tekeningen op te zetten en te bewerken in de structuur van een werkomgeving. Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's' van MicroStation, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. U leert in deze cursus ondermeer tekenen, arceren, bematen en printen.
MicroStation V8i Basis Cadix.
Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's' van MicroStation waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. Welke voorkennis heeft u nodig voor deze MicroStation cursus? Voor deze MicroStation cursus is geen specifieke voorkennis vereist.
MicroStation V8i Basiscursus.
Voor wie is deze training bedoeld? De MicroStation Basistraining is bedoeld voor iedereen die MicroStation gaat gebruiken voor het maken en bewerken van 2D-tekeningen. Welke vaardigheden ontwikkel je door deze cursus te volgen? In deze MicroStation cursus komen de diverse basisfunctionaliteiten van MicroStation aan bod die nodig zijn voor het maken van 2D-tekeningen.
MicroStation 3D Scanopy Training Center.
MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems, dat uitermate geschikt is voor het maken van driedimensionale modellen. In deze cursus komen de diverse functionaliteiten van MicroStation aan bod die nodig zijn voor het maken van een parametrisch 3D-model inclusief een introductie naar MicroStation rendering.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus microstation?