loi horeca

Cursus Sociale hygiëne LOI.
Dit diploma is verplicht voor elke ondernemer of bedrijfsleider van een horeca en/of slijtersbedrijf. Wanneer je een eigen horecabedrijf wilt starten, raden we je aan om naast deze opleiding ook de LOI-cursus Restaurantbedrijf te volgen. Vraag een studieverklaring aan. Wil of kun je geen examen afleggen, maar heb je wel alle opdrachten ter beoordeling ingestuurd? Dan kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde opleiding en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen 25. De kwaliteitsgarantie van de LOI.
Cursus AOV Horeca LOI.
Er gelden geen specifieke eisen voor toelating tot de AOV Horeca. Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een fulltime baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week.
LOI Zakelijk: erkend MBO en HBO, flexibel en op maat LOI.
De mogelijkheid voor incompanytraining en het aanpassen van de programmas aan specifieke zaken uit onze praktijk zijn twee andere voorbeelden. De accountmanager van LOI Zakelijk denkt echt mee met óns en niet alleen vanuit wat handig is voor de LOI.
LOI: opleidingen in alle vakgebieden en op alle niveaus LOI.
Daarnaast krijg je bij de opleiding online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de LOI de slimste weg naar een erkend diploma. Zo werkt thuis studeren bij de LOI. Kies je vakgebied. Cultuur en Levensbeschouwing.
Cursus Horecaportier LOI.
Voor wie bestemd. Inhoud van de opleiding. Slim studeren met i-studie. Studieduur en lesgeld. Schrijf je direct in. Studiekosten zijn aftrekbaar voor je werkgever. Terug naar vakgebied.: Openbare orde enveiligheid. Detailhandel en horeca. Heb je een vraag? Kijk bij veelgestelde.
Cursus Restaurantbedrijf LOI.
Homepage LOI Zakelijk. Erkend MBO en HBO, flexibel en op maat. Efficiënt dankzij ervaringscertificaat. Opleidingen op elk niveau. Cursussen op MBO-niveau. Gezondheidszorg en Welzijn. Grafische vormgeving en Multimedia. Management en Leidinggeven. Marketing, Communicatie en Sales. Onderwijs en Pedagogiek. Psychologie en Coaching. Recht en Bestuur. Taalvaardigheid en Vertalen. Toon alle vakgebieden. Download ICT brochure. Voordelen voor werkgevers. Maximaal rendement, aantrekkelijke subsidie mogelijk. Cultuur en Levensbeschouwing. Gezondheidszorg en Welzijn. Grafische vormgeving en Multimedia. Handhaving en Security. Huis en Tuin. Human Resource Management HRM. Logistiek, Inkoop en Transport. Management en Leidinggeven. Marketing, Communicatie en Sales. Natuur en Milieu. Onderwijs en Pedagogiek. Planning en Events. Psychologie en Coaching. Recht en Bestuur. Retail, Handel en Ondernemerschap. Secretarieel en Support. Taalvaardigheid en Vertalen. Toerisme en Recreatie. Uiterlijke verzorging en Wellness. Toon minder vakgebieden. Download ICT brochure. Voordelen voor werkgevers. Maximaal rendement, aantrekkelijke subsidie mogelijk. Retail, Handel en Ondernemerschap Restaurantbedrijf. 25% korting 7 x 3500, Normaal 4667., Stichting Vakbekwaamheid Horeca.
Cursus Cafébedrijf LOI.
Het examen voor het onderdeel Basisvakbekwaamheid horeca wordt afgenomen door de Centrale Examencommissie van de LOI. Samen met het SVH-diploma Sociale hygiëne levert dit het LOI-diploma Cafébedrijf op. Je bezit alle kennis en vaardigheden om succesvol een cafébedrijf of petit restaurant te runnen.
Thuisstudie.nl Horeca ondernemersvaardigheden loi.
over het opzetten van een goed ondernemingsplan, marketing en financiële administratie. Ga naar Horeca ondernemersvaardigheden. Met jaarlijks meer dan 100.000 studenten, waarvan ruim 20.000 HBO-studenten, mag LOI zich met recht dé" opleider van Nederland" noemen. En met een aanbod van meer dan 1000 opleidingen vindt iedereen bij de LOI de opleiding die bij hem of haar past.
Horeca-opleiding het NTI.
Wat leer je tijdens de opleiding Horeca-assistent? Tijdens deze horeca-opleiding leer je alles wat je moet weten om een goede gastheer of gastvrouw te zijn in de horeca. Als gastheer/-vrouw zorg jij ervoor dat klanten tevreden zijn, dat de bediening niets te wensen overlaat, dat de gerechten van goede kwaliteit zijn en dat er hygiënisch wordt gewerkt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor loi horeca