cursus personal training

Thuiscursus Personal Coach.
Dit leer je tijdens je opleiding! Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist, we beginnen bij de basis. Jouw opleiding bevat de volgende onderwerpen.: Je toekomstmogelijkheden als Personal Trainer. Starten als zelfstandig personal coach of als bijbaan. Het vinden van je eerste cliënten. Werken in een fitnesscentrum. Individuele trainingsschemas opstellen. Uithoudingsvermogen, spierkracht en lenigheid. Energieverbruik en bewegingsnormen. De werking van het lichaam in beweging. Basisprincipes van de trainingsleer. Verschillende soorten trainingen. Conditie, kracht, snelheid en coördinatie. De opbouw en structuur van een training.
Cursus Personal trainer LOI.
Intakegesprek met de klant over de lichamelijke gesteldheid van de klant en wat hij of zij nodig heeft. Een verantwoord leefstijlplan opstellen met wensen en doelen van de klant aan de hand van een formulier; over onder meer trainingsfrequentie, soort fysieke belasting, balans tussen personal training en zelf trainen, voedingspatroon, rust en herstel, belastbaarheid wat kan de klant aan, globale planning. Handelen bij blessures en doorverwijzen. Sporttesten om te weten te komen hoe de klant ervoor staat en vorderingen maakt. Coachende rol van de personal trainer. Het vak van de personal trainer echt in de vingers krijgen, kan natuurlijk niet zonder oefenen. Daarom wordt bij deze cursus een praktijkdag georganiseerd waarbij je meteen werkt aan het opbouwen van ervaring.
Personal Trainer Pro Fysio Physics.
Personal Trainer Pro. Personal Trainer worden? Dan is de PT Pro opleiding van Fysio Physics de beste en snelste weg! Onderscheid je direct van anderen met deze opleiding die kennis en vaardigheden uit de fitness, fysiotherapie en bewegingswetenschappen combineert met Personal Training.
Start2Move Fitvak erkend opleidingscentrum.
Bij de B opleiding wisselde theorie en praktijk elkaar goed af en dat was heel prettig wanneer je hoofd in de ochtend weer volgepropt was met theoretische kennis, je s middags lekker in de fitness aan de slag kon met praktische opdrachten. De cursus Personal Training was ook goed opgezet.
Fit A NASM Personal Trainer fitness opleidingen.
Trainingsschema's' maken aan de hand van het Optimal Performance Training model. Specieke training: functional training, core training, strength training, cardiovacular training. Afslankprogramma's' en voeding. Het internationale NASM-CPT certificaaat is geaccrediteerd door Europe Active European Health Fitness Association. NASM gecertificeerde Personal Trainers kunnen zich hierdoor registreren in het European Register of Exercise Professionals EREPS Level 4 en zijn daardoor erkend als gekwalificeerd fitness professional in Europa.
Functional personal trainer opleiding personal trainer worden.
Na het succesvol afronden van de drie basisopleidingen ben je Vitaalcoach én van alle markten thuis rond Food, Move en Mind. De opleiding Functional Personal Trainer is approved door de National Academy of Sports Medicine NASM en door de European Health Fitness Association EHFA.
Fitvak Personal Trainer Combinatiepakket OPLEIDINGEN 2000.
Korting bij het Personal trainer Combinatiepakket. Ben jij ook iemand die uiteindelijk Personal Trainer wil worden? Schrijf je dan in voor het Personal Trainer Combinatiepakket. Omdat bij de het Personal Trainer Combinatiepakket de losse onderdelen samen één geheel vormen, wordt deze door ons ook als één opleiding gezien.
SmartPT Academy Opleidingen voor beginnende Personal Trainers.
Voor elke trainer die op wetenschappelijk basis efficiënt klanten wil begeleiden een must. Het leven als coach na deze cursus geeft een stuk meer rust. Kortom gewoon doen, je zult er geen spijt van hebben. Mede eigenaar Vital Gym. Ik heb eerder een commerciële fitnessopleiding gevolgd waarbij ik nogal teleurgesteld werd, overbodige info, verouderde richtlijnen en gebrek qua kennis techniek. Daar is bij SmartPT absoluut geen sprake van! De docent Victor Mooren weet waar hij over praat, hij bracht informatie op een duidelijke manier over. Ook je eigen techniek wordt verbeterd, praktijk wordt mooi afgewisseld met theorie. Victor is deskundig en heeft veel praktische en theoretische kennis. De deelname aan de Smart Personal Training Opleiding is iets waar je niet over na moet denken, maar gewoon moet doen.
NSCA.nl Certified Personal Trainer opleiding Nederland.
De NSCA is de wereldwijde autoriteit op het gebied van kracht en conditie training. NSCA-Certified Personal Trainers zijn health/fitness professionals die een paar stappen meer willen zetten. Naast een persoonlijke aanpak, monitoren, motiveren en trainen van klanten, wil je ook graag een klant onderwijzen vanuit een wetenschappelijk perspectief.
Personal Trainer Pakket Start een Personal Trainer Pakket-opleiding bij AALO.nl AALO opleidingen.
Hierin worden de trainingsonderdelen SMR, Functionele Warming Up, Core, Balans, SAQ, Reactieve training, Neuromusculaire training, Cardiovasculaire training en Cool down opgenomen. De trainingsonderdelen SMR, SAQ en Reactieve training zijn nieuw in de Personal Trainer opleiding en worden getoetst in het praktijkexamen.
10 Gouden Tips voor succes als Personal Trainer.
10 Gouden Tips voor succes als Personal Trainer. 7 jaar ago Blog 1. Vandaag kreeg ik een mailtje van een oud-studiegenoot.: Een" goede vriend van mij is vanuit zijn groot hart en interesse in sport, een bedrijfje begonnen in personal training.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus personal training