opleiding cursus kindercoach

Vergelijk 25 Kindercoach opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 20 150 dagen HBO star 91, 22 ervaringen Opleiderscore: star 89, Sonnevelt Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 89, uit 758 ervaringen. Zaterdag 3 februari 2018 in Amsterdam, Holiday Inn en 2 andere data. Wat leer ik in de opleiding Kindercoach?
Leer kinderen begeleiden met de kindercoach opleiding!
Je doet veel kennis en vaardigheden op die je dagelijks kunt toepassen. Ook als je echt professioneel als kindercoach aan de slag wil is deze cursus de beste start. Ben jij benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van deze opleiding?
Vergelijk 2 Kindercoach MBO opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Werken met kinderen Wil jij graag met kinderen werken en ze helpen bij hun problemen? Dan is onze professionele opleiding tot Kindercoach m. Thuisstudie 379 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor 1 jaar en examenkosten. Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina.
Cursus Kindercoach De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Met de erkende cursus kindercoach leer je veel over kinderpsychologie, maar ook over communicatie met kinderen en jongeren. Ook oefen je een aantal praktische therapieën die je in de coaching kunt toepassen. De cursus kindercoach bestaat uit een aantal onderdelen.:
Opleiding Professioneel kindercoach LOI.
Natuurlijk is de kindercoach opleiding bij uitstek de ideale opleiding als je aan de slag wilt als professioneel kindercoach. Inhoud van de cursus Professioneel kindercoach. Na afloop van de opleiding Professioneel kindercoach.: Heb je kennis opgedaan van de ontwikkeling van het kind 0 16 jaar.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
De opleiding Kindercoach is bedoeld voor diegene die als coach kinderen en ouders/opvoeders wil leren begeleiden in de opvoeding en bij ontwikkelingsvraagstukken. Kindercoach is dé opleiding voor jou als jij het geweldig vindt om het zelfvertrouwen van kinderen en tieners te zien groeien, om jonge mensen te zien die voor hun talenten en passies durven te gaan, om kinderen vol levenslust te zien leven.
Thuiscursus Gezins En Kindercoach.
Volg dan nu de erkende opleiding gezins en kindercoach van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol kinder en gezinscoach. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle kinder en gezinscoach met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
De Magie van Kindercoaching is een driejarige beroepsopleiding waarbij je de mogelijkheid hebt om jouw eigen opleidingstraject te kiezen om je te ontwikkelen tot professioneel kindercoach. We bieden de opleidingen waar we kunnen op maat. Zo kan iedereen die kindercoach wil worden op geheel eigen en unieke wijze het vak leren.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding cursus kindercoach