speltherapie utrecht

Speltherapeut Janneke van der Heijden Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, e.o.
Ik heb de bachelor opleiding speltherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding gaat uit van de kracht van een client-centered basishouding. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg NFG, Koepelorganisatie RBCZ, Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten NVVS en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen.
Rondomspel: Speltherapie voor kinderen in UtrechtRondomspel Speltherapie voor kinderen.
In speltherapie krijgt het kind de ruimte om emoties, angsten en zorgen te uiten, gebeurtenissen en gevoelens te verwerken en positieve ervaringen op te doen. Het kind kan oefenen met nieuw gedrag en oplossingen bedenken bij problemen. 06 4311 2637. David Ben Goerionstraat 64. 3573 XP UTRECHT.
Speltherapie De Spelende Wolf.
De speltherapeut biedt het kind de mogelijkheid tot het beleven van nieuwe ervaringen en helpt het kind om emotioneel en cognitief nieuwe inzichten te verwerven. De speltherapeute van de Spelende Wolf is gecertificeerd speltherapeute, van de post-hbo opleiding Client-centered Speltherapie van Hogeschool Utrecht en lid van de NVVS. Vragen over speltherapie?
Kindertherapie jeugdtherapie Utrecht Praktijk Ruby Pothoven.
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht. Volwassenen praten over hun problemen, kinderen spelen. Speltherapie is een laagdrempelige therapievorm voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Het kan voorkomen dat een kind niet lekker in zijn vel zit, door een probleem dat niet zomaar over gaat.
De Spelkamer Praktijk voor speltherapie in Ter Apel.
Het was hier dat ik in aanraking kwam met speltherapie. Het leek me een uitdaging om kinderen, die zich in de klas moeilijk kunnen handhaven, individueel te helpen door middel van spel. Ik heb hiervoor de post-HBO opleiding voor speltherapie gedaan op de Hogeschool van Utrecht.
Speltherapie Rijswijk.
In 2003 voltooide zij de post-HBO opleiding voor speltherapie in Utrecht. Sindsdien werkt zij als vrijgevestigde en geregistreerd speltherapeute, in samenwerking met de praktijk Winkler Zie Adviesbureau Winkler. Vanaf 2016 werkt Marike samen met Felicia Hart, zij is ook geregistreerd speltherapeut www.hart4children.nl.
Psychologen Kinderpsychologie Woerden.
Marijke Kok van Eekelen, GZ-Psycholoog, Kinder en Jeugdpsycholoog Specialist NIP, klinisch pedagoog praktijkhouder. Ik ben in 1973 afgestudeerd als klinisch pedagoog Universiteit Utrecht, met de specialisatie speltherapie en ouderbegeleiding. Ik ben gestart als pedagoog op een school voor Moeilijk Lerende Kinderen en op een LOM school.
Master Speltherapie CHE.
Module 4: Methodiek van speltherapie. Als afsluiting van je eerste jaar maak je kennis met verschillende vormen en methodieken van speltherapie. Ook leer je hoe je een vraag van een cliƫnt verheldert, analyseert, de juiste interventie bepaalt en die methodisch uitvoert.
Emdr-vacatures in Utrecht provincie juli 2018 Indeed.nl.
4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor WelBewust Psycholoog Utrecht binnenstad Vacatures in Utrecht. Praktijk Kinder en Jeugdpsychologie en Psychologe. Speltherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, symbooldrama en theraplay. Wij zoeken een ervaren basispsycholoog. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Praktijk Stralend Integratieve Kindertherapie Utrecht.
Je hoeft ze alleen maar te herinneren dat ze al fantastisch zijn. Tao van de opvoeding. 3532 BS Utrecht. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Informatie en aanmelding. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact met mij opnemen.
Vergelijk 4 Speltherapie opleidingen, trainingen en cursussen in Utrecht Springest.
tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Utrecht Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Speltherapie producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek 14, Thuisstudie 1, of Speltherapie in heel Nederland 24. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Contacteer ons

Resultaten voor speltherapie utrecht